Název | Množství a jednotka |
---|---|
špagety | 500 g |
mleté maso | 500 g |
anglická slanina | 100 g |
vejce | 3 ks |
česnek | 3 stroužky |
rajče | 2 ks |
červené víno | 100 ml |
rajčatová šťáva | 300 ml |
bazalka | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
sýr eidam cihla 30% | 250 g |
cukr | 1 lžička |
kečup | 3 lžíce |
sůl | |
pepř | |
olej na smažení | |
tuk a strouhanka na vymazání formy |
Postup: Rybky (plotice, cejnky i jiné) vykucháme, očistíme,umyjeme, osušíme. osolíme,... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Bílý chřest zbavíme dřevnatých částí a oloupeme škrabkou, zelený chřest není... zobrazit recept
Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě (na 3l vody dám 3 lžičky soli) doměkka. Uzený... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...